tisdag 29 mars 2011

Italienska utflykter

Bilderna från Venedig togs 1993 när jag var där sist. Får se om jag får till det lite bättre i helgen när vi åker dit igen! Har precis bokat ett B&B i centrum och vi åker direkt efter skolans slut på fredag.

Jag har funderat lite över att införa ytterligare en ny kategori på bloggen som ligger lite utanför ämnet. Under etiketten  Italienska Utflykter tänkte jag skriva och lägga upp bilder inte bara från de platser vi besöker nu, men även från plaster vi besökt under de år vi bott här. Det blir max ett inlägg i veckan och Venedig blir först ut i nästa vecka! Intressant eller ovidkommande?

8 kommentarer:

 1. Absolut intressant!!

  Sjalv ar jag sadar superkar i Italien och historian/maten/arkitekturen/kulturen utan att nagonsin har varit i landet och drommer om att aka dit och uppleva allt det som jag har for mig MASTE vara fantastiskt! Sa jag blir jatteglad om du skriver om utflykter!

  SvaraRadera
 2. Jätteintressant! Jag ser verkligen fram emot att ta del av dina resor och utflykter i detta vackra land (jag har aldrig varit i Italien)- mera Italien, säger jag!!

  SvaraRadera
 3. Emma och Ingrid: Ja, det finns så mycket i Italien som fascinerar och just nu känner jag verkligen lust att bredda mig lite på bloggen. Kul att några är intresserade :)

  SvaraRadera
 4. Håller med! Jätteintressant! Hittar du några pärlor du vill dela med dig av så kan du tipsa om dem oxå. Restauranger, hotell, vackra ställen osv. Själv ska jag till Venedig tio dagar i september. Världens mest underbara stad! :-)

  SvaraRadera
 5. Mimmi: Åh - 10 dagar! Just nu känns det som att 2 dagar i Venedig är alldeles för lite...

  SvaraRadera
 6. Två dagar är alltid bättre än inget och ni bor ju ganska nära ifall ni skulle vilja åka dit igen.

  Med tio dagar kanske vi t o m kan kosta på oss några utflykter till Padova, Verona eller några av öarna. Jag har å andra sidan varit i Venedig i flera månader utan att känna något som helst behov av att lämna den underbara staden. :-)

  SvaraRadera
 7. Åh! Intressant! Här kommer jag att hänga mycket :)

  SvaraRadera
 8. Hermina: Kul! Håller på att förbereda en speciell sida som kommer upp idag eller imorgon. Fast det tar väl ett tag att fylla den med innehåll :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)