tisdag 6 mars 2012

Borttappat

Intresse och lust för att skriva om vad jag läser har helt försvunnit och bloggen tar därför paus på obestämt tid. Det är egentligen sedan länge jag inte lyckas uppbåda lusten trots idoga försök att "ta tag i det" och eftersom det i nuläget tar mer energi än det ger tillbaka att försöka åstadkomma ytterligare en uppryckning så ger jag upp. Jag läser och lyssnar fortfarande lika mycket som tidigare och det enda jag fortfarande uppdaterar på bloggen är listan över lästa böcker som hela tiden växer.

Tack alla snälla fina bloggläsare som förgyllt min tillvaro i cyberrymden, kanske kanske kommer jag tillbaka hit såsmåningom och jag har ju fortfarande möjlighet att besöka er!

22 kommentarer:

 1. Tråkigt att du känner så men det är klart att man ska sluta när det känns mer som ett tvång än ett nöje att få ur sig inlägg. Hoppas du är sugen på bloggträffar ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA, om jag fortfarande kvalificerar (i era ögon) så skulle det vara kul om vi kunde dra ihop något i sommar igen!

   Radera
 2. Så är det ibland, det är ju inte meningen att man ska känna sig tvingad. Du får läsa, och kommentera, hos alla andra i stället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är för väl att din och alla andra bokbloggar finns kvar där ute :)

   Radera
 3. Ibland måste man ta en paus för att ladda batterierna. Jag hoppas att du kommer tillbaka när du känner dig redo igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På något sätt kommer jag nog tillbaka, det är svårt att lägga av bara sådär när man hållit på så länge. Frågan är i vilken form!

   Radera
 4. Jag hoppas på ett snabbt återseende!! Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - under tiden får vi ses hos dig! Kram

   Radera
 5. Jag kommer definitivt att sakna in blogg och dina inlägg och hoppas vi ses på en träff till sommaren istället.

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt. Jag hoppas du snart får tillbaka energin:)

  SvaraRadera
 7. Tråkigt! Jag kommer sakna dina inlägg! Hoppas du snart får tillbaka inspirationen! :)

  SvaraRadera
 8. Jag kommer att sakna din inlägg med spännande italiensk vinkling. Blogga ska vara kul, när det inte är det då ska man pausa. Hoppas pausen blir en kortis!

  SvaraRadera
 9. Bloggpauser behöver vi nog alla då och då. Välkommen tillbaka när du känner att du vill blogga igen.

  SvaraRadera
 10. Känner igen mig! Det blir längre och längre mellan mina inlägg och ofta vet jag inte alls vad jag ska skriva. Vill bara läsa:-)

  SvaraRadera
 11. Nämen! Så får du inte göra! Nej, ärligt, skittrist men förståeligt. Även jag har haft en lite downperiod när det gäller bloggandet. Jag hoppas att det vänder snart och kämpar på. Men just nu finns det många saker jag hellre gör än bloggar... Hoppas lusten återvänder så att jag inte tappar bort dig!

  SvaraRadera
 12. Tack för era kommantarer! Just nu är det ganska skönt att inte tänka på bloogandet även om jag saknar läsarkontaken - som Fru E säger så vill man ju inte tappa bort sina bloggvänner! Ibland ploppar det upp trivialiteter i huvudet ibland typ som man kunna blogga om om man hade lust, så vem vet snart kanske jag återkommer ;)
  Kram på er alla!

  SvaraRadera
 13. Upptäckte nyss att det varit tyst ett tag här... Plötsligt känns Italien ännu längre bort.. Hoppas du har en vacker vår att njuta av, här hemma kom snön tillbaka idag.
  Ciao o kram!

  SvaraRadera
 14. Håller med Hermia och alla andra! Har själv haft lite svacka då jag har mycket på jobbet mm och inte känt mig så surfsugen, men kommer faktiskt att sakna dig här! Om du väljer att komma tillbaka i annan form, dvs kanske starta en ny blogg så småningom så hoppas jag verkligen att du i alla fall skriver ut en länk här så man kan hitta dig igen! Behåller min länk till dig så att jag kan se om du får förnyad energi!=) Du har inte funderat på twitter annars? Är ju liksom kortare texter, bara ett ord eller två någon gång då och då. kanske kan vara enklare om du inte orkar skriva längre texter. Bara en tanke. Så att vi får behålla dig lite ändå.:)

  SvaraRadera
 15. Ok, vet ju att du inte är här längre, men tänkte ändå tipsa/kolla om du sett senaste Babel på svtplay? italienspecial. Mest saviano visserligen, mentänkte ändå tipsa och kolla om du har någon åsikt om de författare som nämns.:) alltid sugen på nytt, juh.:)

  SvaraRadera
 16. Alltså, vad jag saknar din röst på nätet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det kliar minsann i fingrarna ibland. Men någon renodlad bokblogg kommer det inte bli igen... Vi får se...

   Jo, jag såg att Babel hade italien tema och hade tänkt kolla på det. Tack för påminnelsen! Det ska regna hela helgen så det finns visst hopp - jag får återkomma i ämnat :)

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)