måndag 19 december 2011

Årets julklapp till mina bloggläsare!

Julen närmar sig med stormsteg, min förkylning är äntligen över, granen står i stugan och pepparkakorna är bakade. Barnen tjatar och längtar - kan inte riktigt tåla sig tills tomten kommer. Det enda som fattas är ett paket som har varit på väg från Sverige ett bra tag nu... Vi håller alla tummar vi tar för att det ska hitta fram till oss innan veckan är slut.

Julklappar blir det inte så många. Barnen och vi har ju allt vi behöver och släktingarna ger så att det räcker och blir över. Lite kläder, böcker/spel och varsitt paket från Tomten inte att förglömma.

Någon matkasse hade jag inte önskat mig även om det hade funnits här. Däremot ger jag gärna bort Svenska Kyrkans matkasse - det blir min julgåva till er min bloggläsare!

Svenska Kyrkans matkasse innehåller ingen hemkörning, inga råvaror eller recept. Istället får utsatta människor i 150 länder möjlighet att äta sig mätta, ta sig ut ur fattigdom och skapa ett tryggare liv. Ge den till dig själv eller till någon annan som en perfekt gåva till jul!

För varje blogginlägg innan jul med fler än 10 kommentarer (från 10 olika personer) skänker jag en matkasse. Det innebär att din kommentar är värd 10 kr då en matkasse kostar 100 kr! 

Anonyma kommentarer räknas inte och jag lovar att lägga upp minst ett inlägg om dagen fram till julafton. OK? Allt klart? Då är det bara att börja kommentera!

Uppdaterat: Detta är dessutom mitt 500:de inlägg på Böcker etc och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira! Kom nu ihåg att kommentera :)

13 kommentarer:

 1. Ett mycket bra initiativ. Du har mitt stöd.

  SvaraRadera
 2. Ja, mitt stöd har du (och kassen) förstås också!

  SvaraRadera
 3. En mycket god idé- den stöder jag till hundra procent.

  SvaraRadera
 4. Tycker jag låter toppen! Stor julkram till hela familjen...

  SvaraRadera
 5. Vilken bra ide :)
  Maria i San Remo

  SvaraRadera
 6. Fint initiativ! Jag köper själv en kasse. Pappa

  SvaraRadera
 7. Nu har du ju redan tio kommentarer idag men jag kan återkomma flera dagar. Jättefint av dig!

  SvaraRadera
 8. Så himla, himla bra ide! Jag kommenterar för att jag vill ändå.=) Verkligen roligt initiativ, juh!

  SvaraRadera
 9. Tack för era kommentarer och välkomna att kommentera igen under veckan.

  Och Ylva - alla får känna sig delaktiga även om miniminivån redan är uppnådd :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)