torsdag 1 december 2011

Den felande länken

Triologin som inleddes med Vredens tid för att följas av Nirvanaprojeket och som avslutas med Den felande länken måste vara något av det bästa som hänt svensk kriminallitteratur under de senaste åren.
Stefan Tegenfalk har skapat ett verk som håller spänningen uppe till sista sidan.

Böckerna hänger tätt ihop och ska läsas i ordning, annars missar man för mycket. Jag lyssnade på de två första so Reine Brynolfsson gjort fantastiskt bra inläsning av. Tredje boken var ett recensionsex från Massolit förlag.

Nu väntar jag bara på att det skall komma fler böcker av författaren. De får gärna ha Walter Gröhn och Jonna de Brugge i huvudrollerna, men med ett nytt fall att lösa.

6 kommentarer:

 1. Jag gillade den har triologin ordentligt, perfekt avslappningslitteratur!

  SvaraRadera
 2. Emma: Jag är lite avundsjuk faktiskt på dem som inte läst böckerna och har möjlighet att läsa alla tre i rak följd. Vilket julläsning det skulle kunna bli :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst någon av dem, men alla tre finns här hemma. Läsandet av dem får jag nog dessvärre spara på ett tag till, det är ganska mycket annat som ligger före i kön. Tyvärr, för de lockar mig mycket :)

  SvaraRadera
 4. Kan inte hålla med om att de skulle vara det bästa som hänt svensk kriminallitteratur under de senaste åren. Om man inte räknar det faktum att det inte hänt så mycket:-)

  SvaraRadera
 5. Monika: Du har verkligen något att se fram emot - men det kan ta lite tid i anspråk eftersom risken är stor att du vill läsa dem alla tre i följd :)

  Klok som en bok: åh jo, visst är detta bra ;)

  SvaraRadera
 6. En helt lysande trilogi på stjärnhimlen.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)