lördag 14 januari 2012

Årets premiär


Förr, när jag bloggade som utlandsmamman så var det varje år obligatoriskt att dokumentera semlepremiären. Väldigt viktig händelse som utlandsboende! Härmed är 2012 års premiär begången och första semlan är intagen. Mmm.

10 kommentarer:

 1. Åhh vad goda de ser ut. Jag blir riktigt sugen. Jag som älskar semlor. Jag brukar göra minisemlor då känns det som man kan äta många fler:)

  SvaraRadera
 2. Ja, men självklart! Nu kommer det riktigt intressanta! :-D Lovar att snart aterkomma med eget bildbevis. ;-)

  SvaraRadera
 3. Nattens bibliotek: Det är smart, och så gör jag med. Av ett recept på 12-15 semlor blev det 20 :)

  Camilla: Ser fram emot bildbevis ;)

  SvaraRadera
 4. Så goda de ser ut! Har själv premiär imorgon. Mums!

  SvaraRadera
 5. Mycket viktig och god händelse:-)!

  SvaraRadera
 6. Mums, mums :o) Själv har jag inte ätit en enda semla sen jag flyttade.. Fast jag funderar på hur det skulle bli om man fuskar lite och köper såna där bullar som man får till granitan, dom är ju ganska lika i smaken...

  SvaraRadera
 7. Helena: Klart det är värt ett försök! Mandelmassa får jag göra själv men det är urenkelt eftersom man kan köpa mald mandel (iaf uppe hos oss) som man blandar med socker och några droppar vatten.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker inte ens om semlor, men vet att man inte ska äta dem före fettisdagen. Fusk! (Fast hade det handlat om våffeldagen så hade jag sagt att man får äta våfflor när som helst. Och att det kan vara middag.)

  SvaraRadera
 9. Ylva: Man får äta fram till fettisdagen -sen brukar iaf jag tröttna... :) Våfflor är också smaskens!

  SvaraRadera
 10. Har inte haft en tanke på semlor... men nu fick jag och känner jag mig rätt sitter den tanken i tills nyhetens behag stillats.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)