tisdag 7 juni 2011

Sommarläsning i mängder

Åh vad glad jag blev när jag gick in på Facebook och såg att jag är en av de lyckliga vinnarna i Boktipsets senaste tävling. Priset är nämligen Dorothy Sayers boxen som jag tidigare bloggat om, men tyckte var alldeles för dyr. JIPPIE. Det var verkligen en vinst som jag vill ha!!!

För att vinna skulle man tipsa om en bok som beskriver Sverige (med anledning av nationaldagen) och kanske beror det på att jag är utlandssvensk, men jag kom omedelbart att tänka på Jonas Karlsson och tipsade om:

Jonas Karlssons novellsamling Det andra målet beskriver typiskt svenska tankemönster i sina träffsäkra noveller där han ger en bild av den svenska vardagen. T ex novellen Követt som verkligen dissekerar svenskarnas närmast tvångsmässiga föreställningar om rättvisan i snabbköpskön.

8 kommentarer:

 1. Så fin! Gratulerar till vinsten- den kan man ju ha som tavla också!

  SvaraRadera
 2. ÅÅ, vad fin den ser ut! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Novellsamlingen har jag inte làst,bra tips. Och om kòvett bara màste jag ju làsa fòr det kommer man inte làngt med hàr :)
  Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, verkligen grattis! Den är så himla fin, men som du säger, rätt dyr. Jag skulle också gärna vilja ha, förstås, men har inte råd riktigt just nu. Hoppas den finns kvar ett tag.

  SvaraRadera
 5. Grattis, shit vad kul! lltid kul nar man vinner nagot man verkligen vill ha!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig vinst. Sayer har jag ju inte läst och som hon blivit omskriven media så blir jag nyfiken. SKa bli kul att läsa vad du tycker.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)