tisdag 24 januari 2012

Släpp in lite sol

Idag öppnar jag balkongdörren och sätter mig i dörröppningen med min kaffekopp. Att ta steget ut på balkongen och sätta mig känns lite för stort än - det är trots allt kallt och balkongen är ganska öppen och vindutsatt.

Min utsikt från fåtöljen består framförallt av en härligt blå himmel men även av en trist byggarbetsplats samt en utkastad julgran som fortfarande inte barrar!!! Otroligt, jag behåller nog den till nästa jul :)

Jag sitter och tänker på att jag borde ta och försöka blåsa lite liv i denna bloggen, men kommer fram till att jag skjuter det beslutet ytterligare en dag fram i tiden och fortsätter istället njuta av solen några minuter innan det är dags att hämta barnen.

6 kommentarer:

 1. Oj, vilka väderkontraster om man jämför med ditt förra inlägg! Här i Småland har vi fått vinter igen. Imorse var det nästan 10 minusgrader... Ganska fint med snön ändå och det blir ju så mycket ljusare ute. Men jag fryser.

  SvaraRadera
 2. klok som en bok: haha, med god vilja kanske även en väderleksrapport kan räknas som liv ;)

  Fru E: Jaghoppas vintern får bestå hos er ett tag - vi kommer upp några dagar om 3/4 veckor och vill gärna ha fint vinterväder :)

  När solen lyckas bryta igenom dimman så värmer den på rejält och kontrasterna blir verkligen enorma!

  SvaraRadera
 3. Tänkte också på kontrasterna mot förra inlägget. Jag älskar snö, visserligen, men längtar nog ändå lite smått efter våren nu..

  SvaraRadera
 4. Vad lustigt; på din kommentar hos mig är det ett IP-nummer som börjar med 79 och jag trodde du var i Sverige nu för mitt IP börjar på 78. Då missar du kulturnatten i Växjö idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir lite långt att åka :)

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)