torsdag 10 mars 2011

London Revisited Day Four

Tisdag och sista dagen i London

För andra dagen i rad visade sig London från sin allra bästa sida med sol och klarblå himmel. Efter att ha dumpat packningen på Victoria var det dags för en tur i London Eye - något som barnen hett efterfrågat. Man får räkna med långa köer så vi hade bokat biljetter på Internet dagen innan.

På vägen passerade vi precis förbi Big Ben och Houses of Parliament etc.

London Eye.

Med utsikt över hela London.

Sista dagen avslutades så med en promenad i Knightsbridge. Killarna kollade in alla fina bilar längs gatorna och jag fick avsluta Londonbesöket med en lunch bestående av engelska sandwichs innan vi gjorde ett snabbt besök på Harrods.

6 kommentarer:

 1. Vilken toppenresa ni verkar ha haft. Jag blir riktigt sugen på ett Londonbesök.

  SvaraRadera
 2. London eye står på min Nästa-gång-i-London-ska-jag-lista. Läste nånstans att åka den i skymningen är fint. Gäller att pricka in = )

  SvaraRadera
 3. K-L: London är alltid kul! Hoppas ni får till en resa :)

  Ann-Sofie: Jag tänkte faktiskt på det - att skymningen npg är jättefin att åka i. Och om det är väldigt soligt ska man nog inte åka mitt på em för då är det motsol mot Houses of Parliament hållet - och den utsikten är ändå mest spektakulär.

  SvaraRadera
 4. Jag döööör, hadetänkt att jag itne skulle läsa fler london-inlägg, men kunde inte låta bli slutändan ändå.;) London eye kommerj ag aldrig att ta mig upp i med min höjdskräck. Tur stan inte direkt saknar attraktioner ändå.;)

  SvaraRadera
 5. Bokomaten: Det är andra gången (och sista?) jag åker och trots att jag inte har höjdskräck så känner jag mig inte helt bekväm dinglandes där uppe ska jag erkänna.

  Men du har rätt - London är sååå mycket och det finns alltid något för alla :)

  SvaraRadera
 6. sån har vi i Göteborg, men har inte vågat åka..

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)