torsdag 21 april 2011

Till Dublin

Idag är första dagen på barnens påsklov här. Just nu jobbar de febrilt med att hinna klart med lovets alla läxor. Vi ska fira påsk hos deras farmor och farfar i Dublin och har ingen större lust att ta med läxböckerna. Vi kommer tillbaka på tisdag och skolan drar igång på onsdag igen, så enda chansen är idag.

Planet går ikväll och vi ska ge oss iväg till flygplatsen om ett par timmar. Så mycket planer för resan har vi faktiskt inte. Det blir såklart påskmiddag med släkten, vi har bokat biljetter till en barnteateruppsättning, och jag vill visa barnen biblioteket på Trinity College och The book of Kells.

Bloggen kommer inte vara helt övergiven när jag är borta. Det kommer hyllningsinlägg på Världsbokdagen som infaller på Påskafton och på Påskdagen så tar jag med er läsare på en påskutflykt här i Italien.Under tiden så passar jag på att önska alla en riktigt

Glad Påsk!
Påskliljorna är för länge sedan överblommade men klematisen 
håller på att slå ut så det för bli årets påskblomma härifrån!

4 kommentarer:

 1. Vicky- hälsa Dublin- och ta dig en guinness. Slainte!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får riktigt trevligt!!!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk! Hoppas ni får trevligt och säger som Ingrid, ta en påsk-guinnes och ses (läses) om några dagar!! Aldrig varit på Irland så hoppas på trelivga rapporter!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)