tisdag 1 februari 2011

Låt den rätte komma in (filmen)

Första gången jag ens hörde talas om John Ajvide Lindqvist var av en italiensk kompis. Det var sommaren 2009 och hon ställde tusen frågor om filmen (Lascia mi entrare på italienska) och om författaren som låg bakom. Själv stod bara stod som ett frågetecken och kände mig ganska fånig över att ha missat något uppenbarligen fantastiskt.

Jag antar att det är sånt som händer när man bor utomlands... ja, jag skyller på det iaf :)

Fortfarande har jag inte läst någonting av John Ajvide Lindqvist. Känner mig inte så sugen helt enkelt, men jag har länge varit sugen på att se filmen Låt den rätte komma in. Jag köpte den sist jag var i Sverige, men det blev inte av att se den förrän i helgen.

Vad bra den var! Jag kan ju inte jämföra den men boken eftersom jag inte har läst den, men jag förvånades över hur lågmäld den var. Sen var det roligt att det inte var samma gamla skådespelare som i var och varannan film.

Med barnen såg vi dessutom Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, så det blev en riktig filmhelg. Harry Potter har jag inte heller läst - men jag gillar filmerna hittills (har sett de tre första)!

1 kommentar:

  1. Den gick på teve här nyligen men jag vågade inte se den:-) Min mamma läste boken när den kom ut och hon var helt fast och tyckte den var jättebra.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)