onsdag 23 februari 2011

Mp3 böcker på rea!?

Jag har ett tag saknat bok att lyssna på i bilen för jag har väntat på vad bokrean kan erbjuda. Det ser tyvärr lite tunt ut.  
 • Adlibris och Bokus har för närvarande ingenting.  
 • Cdon låter mig inte handla för jag inte bor i Skandinavien!? Va? Jag fattar ingenting!! Det handlar om nedladdningsbara böcker.
 • Däremot har jag köpt ett par titlar på Load2hear som jag genast ska överföra till bilen. 
Tips var man kan hitta nedladdningsbara mp3 böcker till reapris mottages tacksamt!!

Uppdaterat 22:00
Nu har jag hittat rea böcker på Adlibris, men det var ganska svårt att hitta dem. Har fortfarande inte sett något som intresserar mig, men jag ska bläddra lite till.

Uppdaterat dagen efter: Och idag finns det som egen kategori på längst ner på Adlibris Bokreasida.

5 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt inte heller sett några någonstans. Synd och förstår verkligen inte begränsningen med Skandinavien??? Det är ju poängen med nedladdningsbara böcker?? Att man kan vara var som helst?

  SvaraRadera
 2. Bokomaten: Javisst är det det som är poängen! Ologiskt...

  SvaraRadera
 3. Vicky: Du får maila och fråga dom, verkar ju helknäppt! Och du, vi kanske kan försöka dra ihop en bokbloggträff när du är hemma i Sverige nästa gång? Det var jättetrevligt i Lund! :-)

  SvaraRadera
 4. Fru E: JA vad kul det skulle vara!!! Fast jag inser att jag är hemma på ganska dumma tider framöver... Vi kanske kan mailas om det!? Jag kollar senare om jag hittar en mailadress till dig på din blogg.

  SvaraRadera
 5. Vad konstigt det där med CDon!!!

  Vad lustigt att det är så många som håller på med The Help just nu. Du läser den inte i bokcirkel också?

  Funke är jättebra! Funderade också på att köpa den, men insåg att det är bättre jag väntar till barnen blir större. Lassemaja är verkligen populära böcker. Var barnen större skulle jag köpa även dem också. Vad var det för böcker av Sofia Berg?

  Vad blev det för mp3-böcker?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)