torsdag 17 november 2011

Hole rally i bilen

I höst kör jag Harry Hole rally i bilen. Nu har jag lyssnat på fyra av Jo Nesbø, men jag hoppade över del tre i serien, Rödhaken, helt enkelt för att jag inte hade den. Strax innan jag lyssnat klart på femma, Djävulsstjärnan, så läste jag hos Anna med bloggen och dagarna går... som också läser Hole just nu att just trean var den som hon gillat bäst. 


Så därför jag gjorde något som har börjat bli en vana nu... -iaf enligt det ordspråksom säger att en gång är ingen gång men två gånger är en vana. Jag klickade in på dito.se och beställde Rödhaken. Dito är nästan lite för smidigt, där söker man direkt om man vill ha ljud- eller e-bok för nedladdning och man får inte träffar på femtielva olika medietyper som på bokus eller adlibris. Dessutom har de de gånger jag jämfört priserna haft lägst pris - farligt farligt är att de sparar kontokortsnumret så att klicka hem en bok tar inte mer än ett ögonblick. Var skall detta sluta? Det som för mig verkade överflödigt -att bokus öppnade en e-bokshandel när böckerna ändå finns på bokus, har iaf fått mig att handla mer än jag trodde jag hade behov av!


Det blir såklart lite hopp att gå från bok fem tillbaka till trean, men jag vill så gärna gilla Harry Hole så jag fortsätter ge honom chans efter chans :) 4 kommentarer:

  1. Harry Hole är nog min favoritpolis :)

    SvaraRadera
  2. Du kommer inte att ångra dig, kan bli dyrt bara!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker dito verkar så oerhört smidigt för alla de som läser på andra sätt än de traditionella. Våra liv ser ju annorlunda ut idag. Jag pendlar med buss och läser således mycket vanliga pappersböcker, folk som pendlar långt i bil vill förstås ha ljudbok. Folk som reser mycket föredrar kanske e-böcker osv. Och så är det naturlitgvis även en smaksak. Mycket positivt.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)