måndag 7 november 2011

Fina bloggare

Jag har verkligen underbara bloggvänner som ger mig utmärkelser trots att jag nästan inte bloggar så flitigt just nu men snart snart hoppas jag vara igång igen och hinna blogga och läsa bloggar ordentligt igen. Denna hösten har varit smått galen. Tack och lov för ljudböcker säger jag bara så jag åtminstone hinner med att lyssna på böcker i bilen!

Jag har senaste veckorna fått utmärkelser av 5 fina favoritbloggare. Tusen tack till:

Bokomaten 
Klok som en bok
Mimmimarie
Ylva
Boktokig

...som troget läser min blogg fast jag inte varit någon flitig bloggare under hösten. Det värmer såklart extra mycket :)

Givetvis förtjänar de ovan nämnda bloggarna att få tillbaka en utmärkelse från mig, och till listan lägger jag 6 andra favoritbloggare att förvalta och föra vidare utmärkelsen (de ursprungliga reglerna har försvunnit någonstans på vägen så jag lämnar öppet att göra som man vill - säkert har flera redan fått den av någon annan).

Någon är ny bekantskap, någon har jag följt länge och ett par har jag träffat irl!

Nattens bibliotek 
Ingrids boktankar 
och dagarna går...
Fru E:s böcker
The Book Pond
Hermia Says


Denna gången lämnar jag inga närmare motiveringar, detta inlägg har nämligen redan legat halvfärdigt i över en vecka på datorn, och om jag skall lägga till personliga motiveringar riskerar det att aldrig bli klart...4 kommentarer:

 1. Tack :) Känns förstås extra fint att få en sådan godsak ända från Italia... Läser som du vet även med stor glädje din blogg!

  SvaraRadera
 2. Tackar gör även jag- Jag kikar in till dig varje dag och det är alltid lika spännande att se vad man ska hitta- du blandar så fint, tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Tack för värmande hjärta! Jag kommer ofta hit och uppskattar att du skriver personligt!

  SvaraRadera
 4. Grazie mille! :) Det är alltid roligt att bli uppskattad.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)