tisdag 11 oktober 2011

Mot mörkare tider


Här lyser solen fortfarande varje dag, men temperaturen har sjunkit ganska rejält under de dagar vi har varit borta. Det var under 10 grader på morgonen idag men fram på em har de lovat över 20 grader. För min del skulle det gärna få bli grått med ruggiga höstvindar utanför knutarna. Det ligger nämligen äntligen två riktigt efterlängtade deckare och väntar på att höstrusket ska slå till ordentligt. Den felande länken är ett recensionsex som jag har oerhört höga förväntningar på efter Tegenfalks två inledande delar. Den låg och väntade på mig när vi kom hem från Dublin. The Vault köpte jag på flygplatsen på vägen hem och Ruth Rendell förtjänas att streckläsas en gråregnig höstdag. I övrigt blev det inga bokhandelsbesök i helgen (inga andra affärer heller för den delen). 2 kommentarer:

  1. Ruthan! Min Rendell-pepp har vaknat igen, mycket tack vare dig. Var så länge sedan jag läste något, men har ju alltid gillat oerhört.

    SvaraRadera
  2. Bokomaten: Det mesta av min deckarläsning går faktiskt ut på att försöka hitta något som kan mäta sig med kommissarie Wexford :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)