torsdag 13 oktober 2011

Bokbeställning


Så har jag då löst in presentkortet jag vann i Fru Es födelsedagslotteri för ett tag sedan. Ytterligare 2 böcker att läggas till mammas och pappas packning. Tur att även bröderna är med och kan bära när de kommer hit om en knapp månad. 

Det blev Himmeldalen av Marie Hermanson som jag längtat efter ett bra tag nu. Fru E har dessutom precis recenserat boken - jag vågar inte läsa recensionen men jag tror att hon gillade den :) Någon annan kanske vågar läsa! Dessutom räckte pengarna även till en pocket  och det fick bli den alldeles färska Tre starka kvinnor av Marie Mdiaye. I senaste Vi läser finns en intressant artikel om hennes författarskap och de livsvillkor hon levde under i Frankrike och som fått henne att gå i exil. Skrämmande. 

Jag känner mig lite som en björn inför vinteridé. Fast stället för mat samlar jag böcker inför en förhoppningsvis ruggig höst och vinter. Jag har nyligen skapat en ny sida som heter på min läslista där allt som väntar finns med. Mys mys mys. 
4 kommentarer:

 1. Jag läste Fru E:s recension och hon tyckte boken var mycket otäck. Värst vad du vinner mycket förresten! Kul!

  SvaraRadera
 2. Det är två riktiga höjdare som du har att vänta!

  SvaraRadera
 3. Ylva: Ja, jag har haft en väldig tur i boklotterier. Funderar över om det även är dags att börja köpa skraplotter :)

  SvaraRadera
 4. Jag läste också artikeln om Marie N i Vi läser. Intressant. Jag är precis som du en som samlar böcker inför vinter men jag brukar också samla inför sommaren och kanske inför hösten. Jag har alltid ursäkter för att köpa böcker...:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)