söndag 12 februari 2012

Kråkflickan

Kråkflickan har varit aktuell på många bloggar, men just nu hittar jag inte så många recensioner bland mina bloggfavoriter. Klok som en bok har skrivit några rader och jag instämmer precis i vad hon skriver! Boken börjar inte speciellt bra alls och jag undrar vad det är som har fått så många läsare att höja boken till skyarna. Sen kommer avsnittet som jag måste gå tillbaka och lyssna på igen för jag var säker på att jag missat något, men efter tre omlyssningar förstår jag att jag har hört rätt från början och därefter är jag helt fast. Överraskningsmomentet knockar mig totalt - bättre än så här kan det inte utföras!!!

Nu är det bara det att jag tror det är i det närmaste omöjligt för författarna Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist att upprepa konststycket så jag känner mig inte omedelbart sugen på att ta mig an uppföljaren Hungerelden...

1 kommentar:

  1. Ja tvåan kändes lite som en transportsträcka till slutet och var en besvikelse. För att de ska suga ut så mycket som möjligt ur karamellen liksom. Men jag ser fram emot trean och hur allt ska knytas ihop!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)