torsdag 7 juli 2011

Vi tar det med ro

Det har blivit ett litet bloggavbrott (förutom de förinställda inläggen om Marche). Det beror dock inte bara på att vi har semester. Jag hinner både läsa och sitta vid datorn. Men samtidigt som vi kom hit fick jag ett översättningsuppdrag som jag inte ville tacka nej till, så varje ledigt tillfälle passar jag på att jobba så jag ska hinna bli klar innan deadline på måndag. Eventuella bokrecensioner låter därför vänta på sig.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du översätter, och visst är det praktiskt att kunna jobba och ha semester på samma gång. Jag jobbar också här i Skåneland.

  SvaraRadera
 2. K-L: jag har faktiskt gjort lite även under tiden jag pluggat, men nu vill jag ta på mig lite mer. Fast det är fortfarande inte den typ av översättningar jag helst vill jobba med :) Jag tar ett steg i taget!

  SvaraRadera
 3. Kul! Översätter du från italienska till svenska? Jobba på! ;-)

  SvaraRadera
 4. Fru e: Mest engelska (som jobbet förra veckan) men om det inte är allt för komplicerade texter accepterar jag även italienska (och tyska för den delen). Även till engelska har jag gjort en del. Jag är anknuten till en liten agentur och de skickar mig förfrågan när det dyker upp ngt hos dem.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)