lördag 2 juli 2011

Tjuvstartat

Igår spenderade vi hela långa eftermiddagen vid simbassängen och jag passade på att tjuvstarta Utrensningen som egentligen skulle packas oläst i packningen för havssemestern som börjar på måndag. Det lovar gott! Gillar mycket.

Idag städar och tvättar jag och lyssnar på den underhållande Bluffen av Unni Drougge. Som tur är fläktar det skönt idag. Barnen är ivriga att komma iväg till havet och gör lite försök att packa alla sina grejer.

Tredje sommaren med samma strand 
och samma underbara strandpromenad. Love it!

6 kommentarer:

 1. Utrensning har jag börjat på men kom ingenstans. Men jag vill läsa den så jag måste nog ge den ett nytt försök.

  SvaraRadera
 2. Klok som en bok: Jag har hört början av boken när den gick som radioföljetong. Tror det underlättade för mig att komma in i den denna gången. Kanske har du hjälp av att du faktiskt har läst början en gång när du försöker igen!? :)

  SvaraRadera
 3. Utrensning var en stark upplevelse, tyckte jag.
  Men nu är jag jättenyfiken på var den fina strandpromenaden är?

  SvaraRadera
 4. Hermia: Den är i Porto Recanati i Marche på östkusten. Det allra bästa med den är att den är helt bilfri och leder in till ett ganska mysigt centrum :)
  Det är mest italienare som semestrar här, men inlandet är fullt av fina utflyktsmål (tänkte lägga upp en del vi redan hunnit besöka under kommande veckor) så Marche är väl värt ett besök!

  SvaraRadera
 5. Det låter härligt! Ser fram emot utflyktstips!!

  SvaraRadera
 6. Utrensning, den gillade jag skarpt, hoppas att du gor det med!

  Ha en fantastisk semester!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)