tisdag 7 maj 2013

Blogga mera

...eller?

Uppdateringen på denna blogg är inte vad den brukat vara. Det är inte många böcker jag skrivit om i år och inte heller våra resor har blivit värst mycket omnämnda. Min nuvarande ambition är att uppdatera 1-2 gånger i veckan och när lusten faller på att skriva om böcker igen så kommer jag såklart göra det.

Däremot har jag startat en blogg till! Den är på engelska denna gången, heter Remake and Create och finns länkad i vänstermarginalen tillsammans med min dotters bakblogg. Inte heller den kommer uppdateras särskilt ofta, utan ska mest fungera som pepp för att komma igång med att sy och skapa lite mer än jag har gjort de senaste åren.

 

2 kommentarer:

 1. Visst är det skönt själv kunna bestämma takt (och ton)! :)
  Igår hörde jag en annan svensk-italienska som var på Gävlebesök - Kristina Kappelin. Hon var verkligen en jättebra talare och berättade nyanserat och analytiskt lättsamt om Italien, om t ex de polariseringar (nord/syd etc) som präglar landet, och gav en bild av varför det fungerar som det gör. Utgångspunkten var nog att vi alla som var där älskar Italien, trots att landet är som det är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, toppen att inte känns press att prestera!
   Ja, detta landet är som det är, lätt att älska lätt att hata :) Vad trevligt det låter att få lyssna på Kristina.

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)