fredag 3 maj 2013

En vinnare är dragen

12 tävlande med sammanlagt 22 lotter deltog i tävlingen om senaste numret av Granta. Efter att ha tilldelat alla deltagare nummer mellan 1 och 22 (de som tipsat om tävlingen hade alltså tilldelats 2 nummer) så lät jag slumpgeneratorn i excel dra en siffra.

Slumpgeneratorn drog nummer 11 och på min lista så var det Hermia som hade den lotten! Grattis till vinsten!!! Italienska posten är inte alltid den snabbaste men jag hoppas den gör sitt jobb och ser till att boken/ tidningen kommer fram innan Hermia alldeles snart beger sig till London. Jag tar tillfället i akt och önskar både trevlig läsning och trevlig resa.

Till er övriga säger jag ett stort tack att ni ville vara med. Jag är nog ingen vidare tävlingsledare för jag tycker det är så trist att jag inte kanske ett pris till alla er som var med...

3 kommentarer:

  1. Ja, man vill liksom att alla ska vinna när man har en tävling/utlottning - men det går ju inte :) Grattis Hermia!

    SvaraRadera
  2. Grattis Hermia! Jag beger mig genast till stan för att leta upp svenska premiärnumret!

    SvaraRadera
  3. Hurra! Och vilket vinstflyt jag haft - har varit med i tre bloggtävlingar (hos värdinnan, Bokmoster o Anna!!!) och vunnit alla :) Ser mycket fram emot att få Granta hem i lådan - oavsett om det blir före eller efter resan!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)