torsdag 29 september 2011

30 blankt - inofficiellt rekord (?)

Det finns en självklar gren som borde ingå i ett VM för bokbloggare, eller boknördar i allmänhet. Idag har jag satt ett personliga rekord som lämnar utrymme att förbättras ytterligare lite

Grenen jag talar om är givetvis Bygga-Billy-Bokhylla på kortast möjliga tid. Perfekt för oss boknördar som ständigt verkar ha behov av påfylling av denna vara och därför helt automatiskt blir något av experter i grenen.

Dagens resultat: 30 minuter blankt från uppackad hylla tills dess den stod på tilltänkt plats. Det finns givetvis utrymme att förbättra tiden om jag nästa gång även lägger fram verktygen och slipper vimsa runt och leta så fort behov uppstår.

Någon mer som känner sig manad och ställer upp som motkandidat till mästartiteln? :)

8 kommentarer:

 1. Hahahaha, det blir ett svårslaget rekord.

  SvaraRadera
 2. ja, verkligen, imponerad var ordet! Kommer jag aldrig, aldrig att kunna slå. Inte ens lönt att gå upp i tävling.=)

  SvaraRadera
 3. Mimmimarie och Bokomaten: Mest är det väl en ganska sorglig följd av att vara uppvuxen med IKEA...

  SvaraRadera
 4. Ja där ligger jag i lä... 30 minuter. Fantastiskt. Jag har glömt hur lång tid det tog för väninnan och mig att svärande foga ihop hylleländet... (Säkert uppemot halvannan timma :-)

  SvaraRadera
 5. Bildbevis, säger jag! ;) Nej, men allvarligt. Vore kul att se hur fin den blev med böcker i!

  SvaraRadera
 6. Fru E: Tyvärr - inga (eller väldigt få) böcker i Billy denna gången. Jag behövde mer förvaring i källar/gästrum och Billy passade bra. Vem vet kanske kommer det en bild när (om!) jag blir klar någon gång :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)