tisdag 6 september 2011

Höstprojekt

Vi är hemma efter en ganska tuff resa i söndags. Det började med köer redan in mot Hamburg vilket fick oss att hela tiden känna att vi "låg efter" det tänkta schemat. Varannan timme tog vi kisspaus och bytte förare. På em tog vi en halvtimmas matpaus och vid elva på kvällen var vi äntligen hemma. Mycket trötta. Men nu är vi på g igen.

På hösten är det som vanligt mycket som händer hos oss. Nästa vecka börjar skolan, sedan alla andra aktiviteter. Därefter följer ganska snart barnens födelsedagar och ett par veckor efter det en rad trevliga besök som vi hoppats på sååå länge och som nu äntligen kommer bli av.

Med stor optimism har jag börjat ta mig an uppackning och organisering här hemma. Tänker redan lite på hur vi ska inhysa alla besökare. Kan man göra det bättre än genom att läsa? Som många gånger förr är det Klok som en bok som inspirerat mig och när lokala bokhandeln i somras hade 30% på alla böcker passade jag på att köpa Karen Kingstons numera klassiska Rensa i röran med feng shui där jag hoppas hitta den inspiration jag behöver. Samt i nya Ikea katalogen förstås :)

2 kommentarer:

  1. Hoppas du inte blir besviken nu då:-)

    SvaraRadera
  2. Haha, den boken skulle jag behöva... alternativt dubbelt så stor lägenhet.;)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)