lördag 17 september 2011

Tidig lördag

Här har vi ingen sovmorgon trots att det är helg. Det är konstigt att barnen måste väckas klockan 7 på vardagar men att de stiger upp innan 7 på helgen... Ibland somnar jag om, men idag låg jag och läste i en timma innan jag steg upp och hängde tvätt. Nu har vi ätit frukost och jag har suttit framför datorn en stund. Nu undrar jag bara om det är ok att gå ut och klippa gräset. Det är nämligen knäpp tyst här ute och det kan ju hända att några av grannarna faktiskt fått en välförtjänt sovmorgon och helst inte vill bli störda. Jag tror jag kompromissar genom att ta en kopp kaffe innan jag går ut i trädgården.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Lagom varm ute nu, förstår jag! :) Mina barn gör fortfarande så där på helgerna. Den stora skillnaden är att de smyger nu så att inte mamma och pappa behöver vakna så tidigt. Idag sov vi till kl 9. Hav tålamod! ;)

    SvaraRadera
  2. Fru E: Ja, men det gör egentligen mina med - men av oförklarlig anledning kommer de såklart alltid och ska tala om att de är vakna... Fast eftersom jag får logga kvar i sängen och läsa så borde jag kanske inte klaga ;)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)