måndag 9 maj 2011

Ska man läsa Cirkeln?

Min stora läsfråga just nu är om jag ska lägga undan jättehögen jag har har som väntar och istället hänga på hypen och läsa Cirkeln? När jag kollade nya böcker på Elib upptäkte jag att jag kan låna den i epub från mitt bibliotek. Min först impuls var att direkt trycka på låna, men jag sansade mig när jag såg min läshög för min inre syn. Men jag är helt klart frestad.

Boken började hyllas redan innan den kom ut och hypen har bara fortsatt efter utgivningen. Recensioner finns bland annat hos Barnboksprat och hos Enligt O. Jag har ju dessutom "kommande generationer" här hemma att tänka på och vilka bra böcker jag skall kunna pracka på dem i sinom tid. 

4 kommentarer:

 1. Absolut ska du läsa Cirkeln! jag har just gjort det och det tog bara ett par dagar fast den är över 500 sidor.

  SvaraRadera
 2. Ylva: Det blev lån. Nu ska jag hitta lästid!

  SvaraRadera
 3. Jag har valdigt blandade kanslor for bocker som ar hypade. vill lasa, men blir da ofta besviken for att jag nar jag laser, standigt tanker "bli bra, bliii bra". Men ganksa ofta sa ar ju hypade bocker lasvarda. Ibland koper jag och stoppar i malpasen i ett par ar - haller den fortfarande da sa ar den bra pa riktigt!

  SvaraRadera
 4. Satt här igår och hade precis samma problem. Har i och för sig lyckat undvika alla recensioner så det blir nog ett elib-lån i dagarna. Är alldeles för nyfiken för att låta bli att läsa den :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)