fredag 31 juli 2015

En regning semester

Det är inte bara i Sverige som sommaren till stora delar är kall och regnig. Beskrivningen stämmer även på Irland, där vi befinner oss med släkten. Min läsplatta är dock laddad så i väntan på hål i molntäcket läser jag en bra bok.

 Bild från fjolårets tillika regniga Irlandsresa


Jag är speciellt nyfiken på Sonjas sista vilja av Åsa Hellberg. Jag ska förklara varför när jag är redo att skriva om boken hemma igen.

Därutöver tänkte jag läsa Linjen av Elsie Karlsson och Isidor och Paula av Ola Nilsson, vilka jag inte läst så mycket om i förväg.

Jag har inte helt paus från deckarläsningen då jag i mobilen emellanåt lyssnar på Emelie Schepps debutroman Märkta för livet.

Senaste numret av Vi Läser damp ner i perfekt tid för att fungera som reselektyr, den kan man ju dessutom återkomma till hela semestern och hämta läslust från!

Med tanke på var jag befinner mig så är det ju inte otroligt att en eller annan bok på engelska slinker emellan då besöken i lokala bokhandeln är en viktig del av semestern. 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild!
    Ur lässynpunkt har ju sommaren varit ganska bra:)

    SvaraRadera
  2. Ja, mycket bra ur lässynpunkt. Och jag uppskattar svalkan oavsett om det regnar eller inte, vad som helst som inte är 35 grader som det har varit hemma sedan början av juli...

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)