tisdag 28 augusti 2012

Studiebesök tillbaka i tiden


Min gamla gymnasieskola har fått en ny entré sedan jag slutade för en herrans massa år sedan. Jag tror nog inte jag varit tillbaka på skolan sedan jag spang ut för 22  (censur) år sedan.

Men eftersom bokbloggskollegan Ylva jobbar på det fina biblioteket så hade jag bett henne om ett personligt studiebesök. Det var läskigt att gå genom skolan, trots att jag mest befann mig på totalrenoverad mark. Namn från gymnasietiden som inte dykt upp i huvudet sedan jag gick där - som om spöken från förr plötsligt skulle komma emot mig.

Det var trots det jätteroligt att se en del av skolan och bibliotekets fina ljusa lokaler. Dessutom fick jag veta en massa saker som jag inte visste om skolbibliotek. Skoj! Det är inte utan att jag längtar tillbaka lite till biblioteksvärlden...

4 kommentarer:

 1. Jo, ett besök på en gammal skola kan nog ge en och annan oönskad flashback...

  SvaraRadera
 2. Om du inte hade skrivit vilken skola det är på bilderna så hade jag inte ens funderat på att det kunde vara vår gemensamma skola från ett annat årtionde... ;-)

  Hoppas att era återstående dagar i Sverige blir bra och att resan går som planerat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite märkligt att gå in nere vid "verkstan" och tänka tillbaka hur det var när vi gick där. Gamla delen av skolan såg dock utifrån väldigt ruffig ut tyckte jag, men det kanske är upprustatinne även där. Men så långt in i skolan var jag aldrig. Kul hur som helst :)

   Radera
 3. Tack för besöket! Jag förstår att det måste kännas konstigt att komma tillbaka till sin gamla skola. Kram! (Idag smittar jag nog inte :-)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)