måndag 24 februari 2014

Ger inte upp

De två appar (bloggers egen samt blogaway) jag har provat att blogga från mobilen med, har bara fungerat vid det första bloggtillfället så nu provar jag att skicka inlägg via e-post istället. Där borde det iaf ligga kvar som ett utkast ifall det inte publiceras på en gång. Med apparna har inläggen bara försvunnit ut i cyberrymden och inte gått att återskapa.
Om bilden kommer med i inlägget så föreställer den barnens nya böcker. Det blir nästan lite roligare att köpa böcker till dem nu när jag har bestämt mig för att inte köpa pappersböcker till mig själv längre :) Jag har redan läst första delen i Philip Pullmans trilogi His Dark Materials men jag är mer sugen på att läsa Wilderness av Roddy Doyle än att fortsätta med den serien. Får se om nioåringen släpper den ifrån sig först bara...

2 kommentarer:

 1. Kom på en sak så här i bokreatider, startar ju i morgon, finns samma fenomen med stor bokrea en gång om året i Italien?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gör det inte. Dessutom är bokpriserna mer eller mindre fasta. Jag tror inte man får sänka det angivna priset med mer än 15%. Bara undantagsvis går det att fynda billigare än så.

   Så vill jag fynda får jag hålla mig till den svenska rean. Ser fram emot att kolla in de nedladdningsbara böckerna (både ljud och text) när rean sätter igång, de släpps nämligen inte för förbokning som övriga böcker.

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)