lördag 1 september 2012

Sommarens nyförvärv

Idag packar vi för fullt för att börja köra hemåt senare i eftermiddag. Jag har en stor låda böcker i bagaget, men mest är det barnens böcker faktiskt. Mina egna nyförvärv är få och tre av dem kommer från bokbytet på bokbloggsträffen i Växjö härom veckan.

De tre små tingens Gud på cd från Mimmimarie, och två böcker från Fru E som nyligen bloggat om Allt kommer tillbaka.

Jag håller på att läsa om Musselstranden av Marie Hermansson och när jag fick syn på Chistine Falkenlands bok Skärvor av en sönderslagen spegel på bibliotekets vagn med utgallrade böcker till försäljning för 5 :-blev jag sugen på att ta mig an omläsning även av den boken.

Vad jag inte förstår är hur packningen kan svälla så förtvivlat mycket på 5 veckor att den med nöd och näppe kan klämmas in i bilen...

3 kommentarer:

  1. Kör försiktigt! Falkenlands bok för 5 kronor är rena rama fyndet. Jag gillar henne.

    SvaraRadera
  2. Men vad bra du har det som kan packa en hel bil full med grejer. Jag hade bara en stor väska, en kabinväska, skötväskan och ungarnas ryggsäckar att packa i när vi åkte hem. Det var inte mycket extra som rymdes kan jag säga.

    SvaraRadera
  3. Som sagt, böckerna kan du ju skänka vidare sen när du läst klart... Hoppas att resan hem gick bra och att det inte är lika varmt i Italien längre. Ser fram emot att ses nästa år! *kram*

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)