tisdag 12 januari 2010

Nystart

Under våren kommer jag fortsätta plugga engelska. Närmast står två mer teoretiska kurser på tur. Dvs ingen mer skönlitteratur på litteraturlistan (jo en; Orwells 1984).

Det betyder att jag äntligen kan börja beta av de böcker jag samlat på mig under hösten men inte hunnit läsa eftersom det har varit så mycket skönlitteratur i studierna. Ser fram emot en riktigt bra läsvår! Och förhoppningsvis lite fler inlägg här i bokbloggen :)

3 kommentarer:

 1. Spännande : ) Ser fram emot recesioner och boktips. Även jag försöker läsa mer, inte tilräckligt för en separat blogg dock... inteännu iaf.

  Trevlig läsning, eller vad säger man ; )

  SvaraRadera
 2. Jag med! Kommer att fortsätta plugga engelska under våren, alltså. Fast för min del med väldigt mycket skönlitt på litteraturlistan.

  SvaraRadera
 3. Jag läser vid Mittuniversitetet, också på distans men på heltid. Kommer att läsa Eng B under våren, vilket verkar motsvara steg 2. Jag ska även läsa en extra kurs på 15 poäng, så jag kommer att läsa totalt 45 p den här terminen. Plus heltidsjobb. Jag kommer ju aldrig hinna läsa något annat än kurslitt...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)