tisdag 6 januari 2009

Jullovsläsning

Jag vet inte varför jag inte hunnit läsa fler böcker denna jul och nyår. Eftersom jag inte bloggat, surfat eller tittat på TV under nio dagar känns det som jag haft en bok i handen mest hela tiden, ändå har det bara blivit 4 stycken (ska erkänna att två inte är helt utlästa heller...)

The private patient - P.D. James
Ett måste för alla som älskar engelska deckare. Hon är en av de absolut bästa. Denna är helt ny och bra som alltid!Tusen gånger starkare - Christina Herrström

En ungdomsroman. Om att gå i högstadiet och att vara osynlig i skolan, men också om dem som syns och tar plats och vad som händer när spänningen mellan olika grupper bryts. Av en författare som verkligen kommer ihåg och kan sätta ord på hur det var att gå i högstadiet!

Ragionevoli dubbi - Gianrico Carofiglio
Jajamen - ännu en bok på italienska. Det går inte fort, men snart har jag läst ut den, och jag både förstår vad jag läser och tycker det är bra!

Tusen strålande solar - Khaled Husseini
Denna fantastiska, men oerhört tragiska, berättelse lyssnar jag på som ljudbok i min dator. Jag har inte mycket kvar - men det blir inte så mycket tillfälle att lyssna när barnen är hemma på jullov heller :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)