lördag 24 december 2011

Ändrade planer

... i sista minuten har vi blivit inbjudna till våra grannar på julmiddag på juldagen och givetvis kan vi inte tacka nej till julmiddag på italienskt manér så vi får ändra våra planer och duka fram stora julmiddagen här hemma idag. Just nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan sätta på spisen och göra mintkyssar, koka tomtegröt och grilla revbenen.

Under tiden roar vi oss med Disney jul på TVn. Sista presenten i barnens adventskalender var en DVD som innehåller flera av favoriterna från Kalle på julafton: Tomtarnas julparad, Tjuren Ferdinand och Pluto och julgranen. Mys på julaftonsmorgonen!

Hinner (och orkar) vi så blir det en runda i stan framåt kvällen och titta på julbelysningen. Tomten kommer först i natt så barnen får fortsätta vara spänt förväntansfulla ytterligare ett tag.

2 kommentarer:

  1. det är tur vi har en, ja flera stycken, svenska matboksförfattare som älskar och skriver om den Italienska maten. Tackar och bockar för julklappen; italienska klassiker av Bo Hagström och Robert Maglia. Där står det ingenting om, som i ICA-bladet för en tid sedan, att man kan göra Ossobuco på revbensspjäll.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)