lördag 19 september 2009

Mannen under trappan

Åh, det var något rolig jag upptäckte idag. Jag kollade om det fanns något roligt på svt play. Utländska program går tyvärr inte att se utanför Sverige, men jag fick se att de gjort en TV-serie av Marie Hermansons bok Mannen under trappan. Med Jonas Karlsson i huvudrollen!

Kunde inte låta bli att börja kolla lite på en gång. Den verkar bra (hann inte se färdigt första avsnittet), även om boken inte tillhör mina favoriter av Marie Hermansons böcker. Jag har svårt för övernaturlighet - men jag har lättare att acceptera det på TV än i böcker så nu har jag något att se fram emot och njuta av närmsta tiden.

3 kommentarer:

 1. Jag kikade faktiskt också in idag för att se om det var nåt värt att se men som du säger var det jag ville se inte tillåtet.. Annars var det inte mycket att hurra för. Kanske denna serien då.. :-)

  SvaraRadera
 2. Det är så himla irriterande att man inte kan se de utländska programmen tycker jag! Vi "dubbelbor" så vi betalar faktiskt tvlicens i Sverige fast vi just nu mest är i Österrike. Då borde man ju få en kod eller nåt att logga in med och kunna kringgå sändningsrättigheterna.
  "Mannen under trappen" har jag inte läst men kollade lite förra veckan på ett avsnitt - jag tyckte den verkade ganska otäck!
  Vilka fina bloggar du har! :-)

  SvaraRadera
 3. RedPaint: Nu har jag sett klart första avsnittet och 2:a finns troligen att se nu. Får bli ikväll. Mannen under trappan är dock mer realistisk i filmen än i boken - fast något annat hade kanske varit svårt att få till :)

  Red Fox: Håller med du borde kunna ha en kod. Ett tag abonnerade jag på tv4anytime och även om jag betalade kunde jag inte se utländskt material där heller - så jag tittade snabbt genom den serie jag var intresserad av och avbröt sedan abonnemanget.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)