lördag 9 mars 2013

Dåligt med vårtecken

Mina internetproblem kvarstår och det är fortfarande omöjligt att kommentera andra bloggar. INte hjälpte det heller attövergå från Google Chrome till Explorer som det ett tag såg ut som. Just idag är dock uppkopplingen lite bättre så jag hoppas att det snart ska lösa sig självt för det verkar inte finnas något vi kan göra för att påverka det.

Våren är väldigt sen här i år. Idag var vi ute en sväng innan det evinnerliga regnandet tog i igen. Vi hittade lite videung men annars var det dåligt med vårtecken.


Isabel utnyttjade stoppet till att öva på att vissla, eller det gör hon rättare sagt precis hela tiden. Tjejen är stor och jag har nyligen fått hjälpa henne att skapa en egen blogg , Isas bakblogg

Vi har ett fält i närheten där det brukar uppemot hundra kaniner som håller till. Idag skrämde dock några flodråttor barnen. De heter nutrie på italienska, lever i vattendrag och räknas som skadedjur. De är faktiskt ganska söta och liknar uttrar tills man får syn på den äckliga råttsvansen...

(jag skulle googla och kolla lite mer fakta på flodråttorna, men den enda web-sida jag just nu kommer in på är min egen blogg... så tröttsamt)

2 kommentarer:

  1. Ja, den ser söt ut! Vi har en vessla som verkar bo i traktorgaraget, den är lite liknande flodråttan.

    SvaraRadera
  2. Med fungerande dator lyckades jag ta reda på idag vad det heter på svenska, nämligen Sumpbäver. Vesslor är väl lite trevligare ändå? ;)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)