fredag 1 mars 2013

Resignation

Jag måste erkänna att jag har gett upp läsningen av Acciaio av Silvia Avallone (Stål på svenska). Det var en bok som var för svår att läsa på italienska helt enkelt och läsningen flöt inte på. Nu ha den precis startat som radioföljetong och jag tar den lätta vägen och följer den via Sveriges radio istället.

Jag har även undrat vad som hände med filmatiseringen av boken? Den verkar inte ha fått någon vidare spridning, men kom dock ut på bio i november ifjol (jag har spanat in bioprogrammet och tror inte den gått här), jag får nog vänta på att den ska komma på dvd för att få möjlighet att se den.

2 kommentarer:

  1. Vet du,m jag har gått och väntat på dett den här skulle komma till Sverige. Var så säker på att den skulle komma hit ganska snabbt efter den italienska premiären eftersom boken blev en sådan succé här. Trodde jag i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns lite snopet att den bara försvann. Nu kommer filmatiseringen av en annan bok (som står oläst i min bokhylla) ut på bio här. Bianca come il latte, rossa come il sangue av Alessandro D'Avenia men den tror jag inte är översatt till Svenska.

      Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar. Tack :)